× Pagina inițială Tacâmuri

Tacâmuri

Bunele maniere la masă

Bunele maniere la masă

Gătit

Gătit

Ceva extra

Ceva extra

Noutăți

Noutăți

Ofertă promoțională

Ofertă promoțională

Friend's Brands

Friend's Brands

Servicii

Servicii

Bonus club

Bonus club

Contact
Bestseller

Piesele de care v-ați îndrăgostit

Câteodată nici nu este atât de greu să găsești un lucru frumos, dar mai degrabă să alegi pe cel mai frumos dintre ele. Ceva asemânător vi se poate întâmpla, datorită faptului că există o selecție mare de piese frumoase în e-shop-ul nostru SolaPoint.sk. Poate o să vă ajute să vă hotârăți lista noastră de 10 produse bestseller.

Ceașcă de cafea Sand turcoaz 200 ml – Gaya
1
Ceștile voastre de cafea au motive naturale? Atunci, cu siguranță o să vă îndrăgostiți de ceașca Gaya Sand. Este creată pe motivul plajei și culoarea turcoaz de pe masă va evoca în dumneavoastră relaxarea din hamacul de la plaja mării.
Trebuie să o am
2
Dimpotrivă, dacă preferați o fântănă de energie, în loc de liniștea naturii, suportul etajat și colorat Flow o să vă capteze atenția.
Luați-l cu dumneavoastră
Colorat Flow
Set cadou cu inimioară 6 buc - Love Cutlery
3
Se pare că dragostea plutește în aer. Setul cu Inimioare Love Cutlery se vinde ca pâinea caldă. Dăruiți-l jumătății dumneavoastre și faceți-i o bucurie. Poate o să-i cuceriți inima și mai mult cu o astfel de atenție mică.
Îl dăruiesc
4
Ce spuneți despre tacâmul universal Madrid? Este potrivit nu doar pentru o masă obișnuită din timpul săptămânii, ci și pentru mesele de duminică petrecute cu familia și prietenii.
Îl vreau
Set de tacâmuri 40 buc - Madrid
Set din porțelan structurat alb 30 buc - Flow
5
Îți place ceva mai jucăuș? Încercați din nou ceva din linia Flow. De exemplu, setul original structurat. Cu el nu o să vă plictisiți cu siguranță, la masă.
Mă răsfăț cu o bucurie
6
Vreți să străluciți? Încercați asta cu tacâmurile moderne Montreal. O să aveți parte de momente speciale împreună cu cei apropiați la masă datorită culorii sale excentrice de cupru.
Mi se potrivesc
Set de tacâmuri 24 buc - Montreal PVD cupru
Set de sticlă negru granit 25 buc - Elements Glass
7
Și atunci când sunteți un artist în bucătărie, asta se observă nu doar în mâncarea gustoasă, ci și în farfurie. Linia Elements este o piesă din arta abstractă care poate să evidențieze arta dumneavoastră culinară.
Vreau să creez
8
Dar nu trebuie să fiți un artist ca să vă remarcați în lume. Puteți să o faceți cu o schimbare colorată pe masă. De exemplu cu farfuria perforată Flow.
Trebuie să o am
Farfurie adâncă perforată 23,5 cm - Flow
Tavă din ardezie 32,5 x 17,6 cm - Flow
9
Ce vă imaginați pe o tavă din ardeziu? Imaginația nu are limite. Orice veți servi pe ea, o să fie cu stil.
Luați-o cu voi
10
Și să nu uităm, pentru a putea lua masa, trebuie să și gătim. De exemplu ceva bun din bucătăria asiatică. Pentru asta este creată oala Wok Basic.
O vreau
Wok 26 cm - Basic

Dacă nu vă alegeți nimic din bestseller-urile noastre, uitați-vă prin toată oferta noastră,
în care veți găsi o mulțime de alte tacâmuri frumoase, din porțelan, sticlă sau accesorii.

VREAU SĂ CUMPĂR