TRANSPORT GRATUIT PESTE 250 Lei

Albastrul cerului

21.07.2020

Îndepliniți-vă visul în care luați masa confortabil cu Gaya Night Sky și porțelan albastru

Albastrul cerului

Vi se pare că lumea este câteodată ca un circ mare plin de haos? 😊 Schimbați asta prin culoare, de exemplu. Veți mai contribuii la crearea atmosferei relaxante doar prin faptul că, o să vă înconjurați de nuanțe de albastru care au un efect calmant. Poate o să vă ajute cu asta, selecția noastră din porțelan.
Gaya Night Sky

Gaya Night Sky.
Steaua selecției albastre.


Iubiți nopțile de vară liniștite pe balcon? Cu băutura în mână, o mâncare gustoasă și o companie plăcută? Vi s-ar potrivi farfuriile cu motivul cerului nopții? Atunci când ”va cădea o stea” în apropiere, nu uitați să vă doriți Gaya Night Sky.

În afară de albastrul cerului, putem să vă aducem acasă și un colț din atmosfera de la malul mării. Este suficient setul Gaya Tyrkys Sand a cărui sursă de inspirație a fost plaja – nisipul auriu cu mare turcoaz. Beți din el o cafea cu cei dragi și creați-vă acasă o oază de liniște ca într-o vacanță. Spuneți că vi se potrivește albastrul, dar ar fi mai convenabil pentru dumneavoastră doar accentul său? Este suficient să vă alegeți farfurioarele Gaya Ornament cu un motiv mic pe margine.Lăsați-vă purtați de valul modei
Gaya Ocean

Nu trebuie să porniți într-o croazieră pe Oceanul Pacific ca să vă bucurați de liniștea culorii albastre. Este suficient să decorați interiorul cu piesele Gaya RGB Ocean, care poartă culoarea anului 2020 – classic blue. Veți resimți adâncimea oceanului în cănile de ceai, farfuriile sau direct în setul complet de 16 piese Gaya RGB Ocean. Pur și simplu, tonurile colorate și fermecătoare vor clasa masa într-o nouă eră.
Gaya RGB Ocean

Gaya RGB Ocean


Hviezda modrého výberu

Hotel Inn je Chic

Hotelul elegant Inn Chic o să aducă eleganță la masa dumneavoastră. În afară de culoarea interesantă de albastru închis, o să vă placă și partea interioară a farfuriilor care este pictată manual. Tonul poetic al mesei este dat de paharele Elements Glass Elements Glass cu elemente abstracte.

Dar cea mai mare artă despre modul de luare a mesei, o puteți crea doar voi – o atmosferă relaxantă cu cei dragi și prietenii voștrii. Dacă din puținul nostru, o să vă ajute selecția noastră din porțelan albastru, va fi o bucurie și pentru noi.
Svet modrého porcelánuUtilizăm cookies, pentru ca dumneavoastră să aveți o experiență mai plăcută. Mai multe informații