TRANSPORT GRATUIT PESTE 250 Lei

Pahare de înaltă calitate pen-tru limonadă, băuturi și vin

12.05.2022

Sete după stil?

Pahare de înaltă calitate pen-tru limonadă, băuturi și vin

Ochii nu numai că ar „mânca“, dar ar și „bea“. Modul în care arată o băutură influențează percepția gustului acesteia. De aceea, este esențial, de exemplu, să amestecați o limonadă suculentă într-un pahar frumos. Pentru a ne asigura că băuturile au întotdeauna stil, creăm o nouă serie de articole, „Lumea paharelor Lunasol“, în care vom vorbi despre alegerea paharelor potrivite pe tot parcursul anului, dar și despre obiceiurile de băut în diferite părți ale planetei.O sută de modele, o sută de gusturi


O sută de modele, o sută de gusturi

Chiar înainte ca o băutură energizantă să ajungă pe piață, au fost efectuate teste de de-gustare oarbe – adică teste în care degustătorilor nu li se arată nici numele, nici ambalajul, nimic. În acestea, a ieșit un fel de „n-aș bea asta nici dacă aș fi plătit pentru asta“. Dar realitatea este că, pentru aceeași băutură ambalată într-o cutie frumoasă, oamenii vor scoate cu plăcere câteva zeci de lei din buzunar.

Nu doar lichidul în sine influențează gustul, ci întregul context al acestuia – de exemplu, paharul din care îl bem.

Dacă doriți ca oaspeții dvs. să vă aprecieze și mai mult băuturile delicioase, serviți-le în pahare elegante din gama noastră diversificată.Paharul potrivit pentru ocazia potrivită

Recunoașteți – utilizați paharul potrivit pentru fiecare băutură? Nu este o invenție a vreu-nei „crame“, diferitele tipuri de sticlă au propria lor logică. De exemplu, piciorul paharului vă asigură că nu veți încălzi lichidul în mână. Funcția diferitelor forme este un subiect pentru un articol separat, așa că îl vom aborda într-un articol viitor.

Dacă între timp aveți nevoie de paharele de vin menționate mai sus, vă recomandăm setul Premium Glass Crystal Starter Set din sticlă de cristal META Glass®. Datorită materialului de înaltă calitate și a prelucrării cu laser a marginilor, acestea au o culoare plăcută și un sunet deosebit.

Paharul potrivit pentru ocazia potrivită
Rolul social al paharelorRolul social al paharelor

Da, și paharele au acest rol. Mulțumită unei întâlniri de ceai cu gheață sau cuba libre consolidați prieteniile existente, creați altele noi și faceți schimb de cunoștințe cu alte per-soane.

Badge Lunasol Glass
Design iconic din mecca

Dacă vă lipsește ceva special pe masă, aceasta vor fi perfecte pentru dvs. Am adăugat iconicul Ichendorf din Milano, capitala designului, la gama Lunasol. Crème de la Crème. Sau, mai degrabă, în acest caz, Coupe de la Coupe.

Mai multe subiecte în următoarele episoade ale seriei Lumea paharelor Lunasol.

Design iconic din mecca


button
Utilizăm cookies, pentru ca dumneavoastră să aveți o experiență mai plăcută. Mai multe informații