Înregistrăm un număr ridicat de comenzi în ultimul timp, de aceea este posibil ca termenul de livrare să fie prelungit. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Vopselele pentru porțelan și sticlă vor distra întreaga familie

10.11.2022

Creați boluri, cești, pahare sau farfurii originale

Vopselele pentru porțelan și sticlă vor distra întreaga familie

Avem o idee grozavă de cadou pentru cei dragi – markere și vopsele cu pensulă pentru porțelan și sticlă. Îi puteți încânta pe cei mai mici membri ai familiei, care vor putea da dovadă de creativitate, sau își vor lăsa imaginația să scape și să creeze lucrări originale.


Oricine poate picta

Nu trebuie să fiți Leonardo da Vinci pentru a picta un porțelan frumos. Există o serie de modele simple care vor pot transforma un castron alb simplu într-un produs frumos. Și dacă nu aveți chef de nicio operă de artă, nu ezitați să scrieți ceva drăguț. Oricum, cel mai important lucru este să creați ceva original și inventiv.

 Badge Kreul
Oricine poate picta
De ce veți avea nevoie?

Pentru a realiza o operă de artă, veți avea nevoie de patru lucruri – vase de porțelan sau de sticlă, hârtie, markere colorate sau
vopsele cu o pensulă și un cuptor. Acum că totul este gata, este timpul să vă treziți spiritul artistic.Icon 1

Icon 2

Icon 3

Icon 4


Icon 7

Începeți cu markere

Pictura cu pensula necesită măcar puțină experiență, așa că cel mai ușor va fi să începeți cu markere colorate, care funcționează la fel ca cele de pe hârtie. Setul de 5 markere KREUL Classic este ideal pentru porțelan și sticlă. Dacă sunteți fanul diferitelor nuante, veți fi mulțumit de setul metalic sau setul de markere cu cretă. Sau poate preferați să scrieți ceva frumos în loc să desenați? În acest caz, veți fi interesat de markere pentru scris.
Începeți cu markere
Schițați pictura pe hârtie


Icon 3

Schițați pictura pe hârtie

Înainte de a folosi markerele pentru prima dată, ar trebui să le agitați aproximativ un minut și să le apăsați în mod repetat pe porțelanul vechi. Puteți face acest lucru și pe hârtie, dar aveți grijă să nu rămână bucăți din ea pe marker. Hârtia este mai potrivită pentru schițe dacă nu sunteți sigur ce vreți să pictați.


Icon 6

Pensule pentru cei cu experiență

Când desenul cu markere nu este o problemă pentru dvs., puteți trece la nivelul următor și luați o pensulă. Aveți două opțiuni din care să alegeți – un set de 6 culori clasice sau un set de cretă. Pictura cu pensula confera porțelanului un aspect specific al ceramicii glazurate. Un alt avantaj este că puteți amesteca culori individuale pentru a crea una nouă. Mai ales când folosiți pensula, vă recomandăm să acoperiți masa cu o față de masă. Încă o notă importantă: vopsiți numai acele părți care nu sunt în contact cu alimentele.
Pensule pentru cei cu experiență
Produkt 1
Produkt 2
Produkt 3
Produkt 4
Produkt 5
Produkt 6La final, se călesc în cuptor


Icon 4

La final, se călesc în cuptor

După terminarea operii de artă, lăsați-o să se usuce timp de 4 ore. După efectuarea acestor activități, puneți-le într-un cuptor de bucătărie neîncălzit și lăsați să se întărească timp de 90 de minute la o temperatură de 160 ° C.


Icon 5

Un singur porțelan,
multe posibilități de utilizare

Nu există limite pentru creativitate când vine vorba de pictură, la fel și utilizarea creațiilor dvs. De exemplu, farfuriile pot fi agățate pe perete sub formă de tablouri, bolurile pot fi transformate în cutii de bijuterii, iar ceștile pot fi ghivece de flori.
Un singur porțelan, multe posibilități de utilizare
button

logo


Utilizăm cookies, pentru ca dumneavoastră să aveți o experiență mai plăcută. Mai multe informații