TRANSPORT GRATUIT PESTE 250 lei

Black Friday: Cele mai mari reduceri ale anului durează toată săptămâna

20.11.2023

Cumpărați tacâmuri, pahare, porțelanuri, oale și tigăi la reduceri de până la 75%.

Black Friday: Cele mai mari reduceri ale anului durează toată săptămâna

Nu vă place să cumpărați în grabă? Pentru a vă oferi liniștea necesară pentru a vă răsfăța pe dumneavoastră sau pe cei dragi, Black Friday durează până lunea viitoare. Decorați-vă casa sau cumpărați cadouri de Crăciun la prețuri foarte mici, din confortul propriei locuințe.emo 1


Selecție excelentă la prețuri avantajoase


Ediția din acest an a Black Friday este perfect rezumată de sintagma „multă muzică pentru bani puțini“. Oferim reduceri generoase în special la tacâmuri, unele dintre ele putând fi cumpărate cu doar un sfert din preț. Fie că preferați clasicii sau doriți o notă de design, oferta noastră nu vă va dezamăgi.


Descoperiți reducerile la tacâmuriUn eveniment care are un nume


Cunoașteți analogia cu a fi fragil ca sticla? Cu siguranță nu este cazul aici. Chiar dacă este făcut din sticlă, ar trebui să fie rezistent la zgârieturi și cioburi. Modelele Lunasol nu numai că vă vor rezista mult timp, dar vă vor satisface și dorința de stil. Cu diferite forme, modele sau culori, nu există nicio îndoială că fiecare își va găsi preferatul. Alegeți în funcție de ocazia pentru care aveți nevoie de ochelari și profitați de prețurile extrem de mici.


Descoperiți reducerile la ochelari


emo 2emo 3


Reduceri irezistibile
pentru bucuria de a găti


Un echipament de bucătărie de calitate și practic este neprețuit. Aici puteți alege din patru game – Economy, Master Chef, Premium și Platinum. În timp ce simplitatea și funcționalitatea se reflectă în prețul primei, cea de-a doua impresionează prin calitatea superioară și fundul sandwich cu până la cinci straturi. Gătiți, coaceți sau prăjiți la grătar în mod convenabil și, mai ales, sănătos, cu doar o picătură de ulei. Iar cei dragi vă vor acorda o stea Michelin.


Descoperiți o reducere la echipamentele de bucătărie