TRANSPORT GRATUIT PESTE 250 lei

Bucurați-vă de seară în stilul "Great Gatsby"

14.11.2023

Cu pahare de cristal Lunasol

Bucurați-vă de seară în stilul "Great Gatsby"

Cu paharul potrivit în mână, atmosfera filmului iconic Great Gatsby este la doar o înghițitură distanță.
Inspirați-vă pentru a crea o seară plină de farmec, mister și stil atemporal.

Logotyp




Pentru o strălucire elegantă cu bule


Dacă căutați paharul perfect pentru șampanie franceză, cava spaniolă sau prosecco italian, modelul Optima Line va satisface toate așteptările dvs. Cu caneluri lungi în interior, acest pahar adaugă o eleganță neobișnuită băuturii strălucitoare. Fiecare înghițitură din acest pahar de cristal vă va transporta înapoi în timp, pentru a vă simți ca un invitat la una dintre petrecerile fastuoase ale lui Gatsby.



emo 1


emo 2


emo 3


emo 4


ornament 1

Cu o notă de farmec


Combina modernitatea sofisticată cu farmecul clasic al anilor '20 din secolul trecut. Vă prezentăm paharele de cristal 21st Century. Sunt pahare extrem de delicate, realizate din sticlă subțire, dar rezistentă, cu dungi aurii sau paltinii. Designul lor reflectă perfect eleganța, pe care chiar și Jay Gatsby ar admira-o.

produkt 6 produkt 7
ornament 1

Semnul exclamării al eleganței


Pentru a evoca nostalgia pentru trecut, prezența strălucitoare și numeroasele zile de mâine. Paharele de whisky Wave Univers Glas vor fi emblema eleganței la o petrecere sau la revelion. Liniile lor netede și formele rotunjite se îmbină armonios cu atingerea palmelor, iar conturul superior îngust permite lichidului să curgă lin. Și exact asta îi conferă o gust excepțional și o legătură memorabilă cu epoca de aur a jazzului.

produkt 7
emo 5


emo 6


ornament 1

Băutura zeilor


În paharul cu design Universal Green Wave, vinul ușor și fermecător se desfășoară în forma perfectă. Forma pocalului dezvăluie plinătatea și intensitatea ideală a aromelor. Când este înclinat ușor, vinul se spală într-un val perfect, la fel ca doamnele în rochii cu paiete care se unduiesc în vârtejul jazzului. Acest pahar extraordinar, realizat manual și suflat cu gura, vă va încânta atât într-o seară festivă, cât și într-una obișnuită. Noroc cu farmecul care nu se demodează niciodată!

produkt 9 produkt 10


emo 7