TRANSPORT GRATUIT PESTE 250 lei

Din ce materiale ar trebui să fie făcute oalele și tigăile unui bucătar casnic?

01.06.2023

Descoperiți avantajele ustensilelor de bucătărie Lunasol din oțel inoxidabil sau aluminiu cu suprafață antiaderentă

Din ce materiale ar trebui să fie făcute oalele și tigăile unui bucătar casnic?

Dacă doriți să gătiți eficient, trebuie să luați în considerare materialul din care sunt fabricate oalele și tigăile dvs. Iar pentru ca acestea să reziste cât mai mult timp, trebuie să le îngrijiți co-respunzător. Care este cel mai bun material pentru dumneavoastră și când este momentul pot-rivit pentru a vă înlocui echipamentul de bucătărie ?



emo 1



Oțelul inoxidabil se mândrește
cu o durată de viață lungă

Principalele avantaje sunt durabilitatea și aspectul elegant. În plus, oalele și tigăile din oțel inoxidabil sunt potrivite pentru toate tipurile de plite și pentru cuptorul de gătit. Puteți pregăti cu ușurință mesele în orice mod în ele. Nu necesită aproape niciun efort pentru a le curăța, deo-arece le puteți pune și în mașina de spălat vase. Oțelul inoxidabil pur nu este un bun conductor de căldură, lucru pe care l-am rezolvat cu un fund sandwich. De exemplu, fundul cu cinci stra-turi al oalei Merkur conține și cupru sau aluminiu, astfel încât căldura este distribuită uniform pe întreaga suprafață.






Nimic nu se va arde
cu suprafața ILAG XERADUR 2

Dacă vă doriți un ajutor de bucătărie universal, cu un aspect plăcut de lungă durată, optați pentru tigaia adâncă Saturn. Datorită marginilor sale înalte, puteți amesteca cu ușurință un sote de pui sau găti orez. Interiorul tigăii este acoperit cu o suprafață ILAG XERADUR 2, pe care ouăle ochiuri nu se ard nici măcar la o temperatură de 300 °C.

ilag_xeradur



emo 2
emo 3



Aluminiul cu
suprafață antiaderentă

După cupru, este al doilea cel mai bun conductor de căldură. Oalele și tigăile din aluminiu vă vor încânta nu numai prin prețul lor scăzut, ci și prin greutatea lor scăzută. În interior sunt acoperite cu o suprafață antiaderentă, ceea ce aduce beneficii suplimentare. Sunt ușor de curățat și folosesc o cantitate minimă de ulei pentru a pregăti mâncarea. Puteți găti fripturi prăjite, clătite, ouă amestecate și alte gustări care se pot arde pe alte materiale. Tigaia Uranus Black, de exemplu, are un indicator de căldură care devine roșu atunci când este încălzită în mod optim.





Necesită o îngrijire specială

Atunci când suprafața antiaderentă se deteriorează, își poate pierde proprietățile menționate mai sus. Nu amestecați mâncarea cu accesorii metalice în timpul preparării. La curățare, utilizați un burete moale sau o perie moale. Evitați stivuirea, deoarece fundul oalelor sau al cratițelor poate zgâria suprafața antiaderentă. Dacă urmați aceste sfaturi, nu există niciun motiv pentru ca echipamentul dvs. să fie deteriorat. Astfel, veți continua să gătiți sănătos și eficient pe termen lung.

logotyp
emo 4


Niciodată nu este prea târziu să vă cumpărați echipamente de bună calitate

Dacă ustensilele dvs. de gătit au zgârieturi vizibile, pete de grăsime imposibil de spălat sau un mâner slăbit, este aproape sigur că au depășit termenul de valabilitate și trebuie înlocuite. În general, este întotdeauna un moment bun pentru a cumpăra echipamente de calitate. Iar dacă vă interesează alte caracteristici de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți echipamentul potrivit, citiți mai departe: