Înregistrăm un număr ridicat de comenzi în ultimul timp, de aceea este posibil ca termenul de livrare să fie prelungit. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Fețe de masă asiatice elegante cu idei fără limite

02.11.2022

Elements Asia noutăți și testate clasice: boluri inteligente, bețișoare chinezești sau un set elegant.

Fețe de masă asiatice elegante cu idei fără limite

Un gurmand în mișcare în Asia, este ca un băiat de 5 ani în cel mai mare magazin de jucării din lume. Ochii i se aprind de la culorile, gusturile, mirosurile, rețetele, culturile exotice și i-ar plăcea să stea acolo o jumătate de an la rând. La urma urmei, bucătăria japoneză, chineză, indiană, malaeziană, coreeană sau thailandeză sunt toate pline de imaginație. Așa că și aranjamentul mesei lor ar trebui să fie plin de imaginație. Noile Elements Asia, clasicele preferate de Torino și idei despre cum să le folosiți în moduri imaginative vă vor ajuta să faceți acest lucru.

Știri vitale care trezesc imaginația

icon 1

Știri vitale care trezesc imaginația

Civilizația asiatică este una dintre cele care au păstrat o capacitate străveche de gândire figurativă. De ce să nu reînviem această abilitate în alte părți ale lumii?

Noul porțelan Elements Asia va stimula imaginația vizuală a tuturor celor de la masă: punctele din versiunea Earth seamănă cu planetele care orbitează în jurul soarelui? Este mai degrabă o floare care ar putea crește din pământ? Sau ambele? Și care este povestea din spatele versiunilor Fire, Water și Wood? Lăsăm acest lucru pentru discuție, poate în timp ce savurați un curry indian cu lapte de cocos.
Japoneză wabi-sabi – condimentul stilului

În țara în care soarele răsare, este nava amiral a designului wabi-sabi. Acest principiu al incomensurabi­lității, conform filozofiei locale, reflectă mai fidel viața. Surprindeți cu aperitive savuroase pe farfurii asimetrice Flow Eco.
Japoneză wabi-sabi - condimentul stilului
E cineva nou la masă? Păstrați bețișoare suplimentare de rezervă.
E cineva nou la masă? Păstrați
bețișoare suplimentare de rezervă.

Altcineva este întotdeauna bucuros să se alăture companiei bune cu o masă minunată. Uneori în mod neașteptat. Dar nu este nevoie să tragem un semnal de alarmă. Păstrați întotdeauna în stoc câteva perechi de bețișoare chinezești din abanos. Oaspeții dumneavoastră vor aprecia pregătirea dumneavoastră, dar și ușurința bețișoarelor și centrul de greutate ajustat corespunzător.Set Asia 12 buc - Turin Elite, lucios Asia set
Turin Elite, lucios

12 buc
Bol Flowl Atelier gri ø15 cm - Gaya Bol Flowl Atelier
gri – Gaya

ø15 cm
Farfurie plată 21,3 cm – Elements Asia Earth Farfurie plată
Elements Asia Earth

ø21,3 cm
Bol rotund 7,8 cm – Elements Asia Water Bol rotund
Elements Asia Water

ø7,8 cmEcranizare în stilul picturilor chinezești

Artiștii din China lăsau în mod deliberat zone din picturi neatinse de pensulă, astfel încât privitorul să le completeze cu imaginația sa. Acest lucru poate arăta similar pe pânzele dumneavoastră ca și pe fețele de masă. Chiar și întregul set Asia Turin Elite cu 4 perechi de bețișoare de abanos, 4 tampoane de bețișoare lucioase și 4 linguri de supă arată atât de elegant încât masa nu pare aglomerată. Și astfel, oamenii pot aranja accesorii după cum au nevoie în spațiile libere.
Ecranizare în stilul picturilor chinezești
Modele pestrițe - un strop de prospețime
Modele pestrițe – un strop de prospețime

Atunci când se exagerează cu o estetică elegantă, aceasta amorțește simțurile privitorului ca un anestezic – se creează un anestezic. Vrei să o eviți? Bolurile gri cu model pestriț de la Gaya Flowl Atelier vor deranja ca un acord punk la un balet. S-ar potrivi perfect un restaurant japonez unde se servește, de exemplu, ramen.Folosiți această rețetă și pentru mâncăruri non-asiatice. La urma urmei, imaginația nu are limite.

În mod ironic, unul dintre cele mai mari avantaje ale meniului asiatic este că îl puteți folosi și pentru mâncăruri care nu sunt asiatice. Poți face iaurt cu fulgi de ovăz, paste, supe, nuci și chiar cu poke hawaiian în boluri. Imigranții japonezi au contribuit, de asemenea, la forma sa actuală. În rețeta originală a băștinașilor, aceștia au înlocuit peștele de recif cu ton, iar în paradisul insular de pe pământ a fost creat raiul din gură – ahi poke. Iar dacă doriți să rămâneți fideli mitului Pacificului din Kumulimpo, conform căruia totul a apărut din apă, bolurile de nisip Gaya Sand sunt perfecte pentru dumneavoastră – se bazează pe ocean și pe plajă.
Folosiți această rețetă și pentru mâncăruri non-asiatice. La urma urmei, imaginația nu are limite.Tavă Triangle salcâm 35 x 25 cm cu margini - FLOW Wooden Tavă Triangle salcâm
cu margini – Flow Wooden

35 × 25 cm
Bol Atelier Night Sky ø 21,5 cm - Gaya Bol Atelier
Night Sky – Gaya

ø21,5 cm
Bol Atelier Glacial Ice ø 11 cm - Gaya Bol Atelier
Glacial Ice – Gaya

ø11 cm
Tavă din ardezie 24 cm rotundă mare - Flow Tavă din ardezie
rotundă mare – Flow

ø24 cm
Lumea aparține bolurilor inteligente. Spațiul salvat vă aparține.


icon 2

Lumea aparține bolurilor inteligente.
Spațiul salvat vă aparține.

Pregătirea unui castron de mâncare de clasă mondială nu este exclusă de către castron. Și nu este exclus nici să nu economisești spațiu. Porțelanul Flowl se potrivește foarte bine, astfel încât, pe lângă faptul că este la îndemână pentru a fi folosit, spălat și așezat, este și la îndemână pentru a fi depozitat. Așadar, nu ezitați să alegeți dintr-o multitudine de modele Gaya Flowl Atelier White, Speckled, Night Sky și Glacial Ice.
Puteți mânca la pachet cu stil

Nu este greu să dezvolți o prejudecată împotriva mâncărurilor la pachet – acestea vin într-un ambalaj de unică folosință și este ca și cum nici măcar nu ar fi o masă completă. Dar nu trebuie să o catalogăm. Soluția este simplă. Alegeți ceva din selecția noastră de boluri, cum ar fi setul luxuriant Gaya Atelier White cu tavă din salcâm, și puteți oricând să vă transferați mâncarea la pachet în ele acasă.
Puteți mânca la pachet cu stil
Surpriza care are valoare și inimă
Surpriza care are
valoare și inimă

Un cadou cumpărat – se presupune că acesta este un cadou fără fantezie. Creat personal, la rândul său, poate arăta ca și cum am economisi pe sărbătoritul de ziua de naștere. Ce-ar fi să le combinăm pe cele două? Oferiți ceva frumos din selecția noastră asiatică și, în același timp, oferiți-i persoanei dragi o specialitate asiatică direct în ea.


icon 3

Dezvoltați-vă ideile

Cel mai important lucru este să nu vă limitați doar la ideile și sfaturile menționate mai sus. Nu ezitați să adăugați mai multe și să vă îmbunătățiți cultura culinară. La urma urmei, ca oameni, avem două opțiuni de bază. Fie ne lenevim în mulțime fără imaginație, fie nu încetăm să ne ascultăm foamea naturală de cunoaștere, nu încetăm să gândim creativ și devenim oameni cu care este întotdeauna o aventură să discutăm la o masă asiatică comună, să zicem, de exemplu.
Dezvoltați-vă ideile
button


logo fantázia
Utilizăm cookies, pentru ca dumneavoastră să aveți o experiență mai plăcută. Mai multe informații