TRANSPORT GRATUIT PESTE 250 lei

Plăcerea maximă a răcoririi mereu la îndemână

19.04.2024

Sticla termo To Go în 5 nuanțe de culoare

Plăcerea maximă a răcoririi mereu la îndemână

Fie că sunteți la muncă, la școală, în călătorie sau doar faceți sport, nu uitați să vă mențineți hidratați. Dacă aveți nevoie de mai multă motivație, încercați noul nostru produs. Sticla termo To Go este o alternativă stilată, confortabilă și ecologică la sticlele de plastic, care menține temperatura băuturii dumneavoastră. Alegeți culoarea, personalizați-o cu numele și învingeți senzația de sete oricând în timpul zilei.


emo 1
emo 2

Practice și durabile

Sticlele termo To Go sunt realizate dintr-un strat dublu de oțel inoxidabil de înaltă calitate și piese din plastic cu inserții de silicon, prevenind în mod fiabil scurgerile și uzura. În plus, materialele nu conțin BPA sau alte substanțe toxice. Aceste sticle nu sunt doar fiabile, ci și sustenabile pe termen lung. Ele devin parte integrantă a ritualurilor dvs. de dimineață la locul de muncă, în timpul activităților sportive de după-amiază sau în aventurile de weekend.

Descoperiți sticlele termo To Go

badge
emo 1

Luați-o cu voi

Cu un volum de 650 ml, se potrivește confortabil într-o geantă mai mare. O puteți insera fără probleme în suportul de la mașină, iar când conduceți, veți aprecia paiul de silicon practic.

Dacă sunteți într-o excursie, veți aprecia mânerul din silicon, care vă permite să prindeți ușor sticla de rucsac și să vă mențineți hidratarea pe parcursul întregii zile.


Faceți-o unică

Personalizați sticla prin gravare cu nume, simbol sau motto și transformați-o într-un accesoriu original și în același timp într-un cadou special.

Veți putea savura băuturile preferate cu stil până la ultima picătură, oriunde vă aflați.

Pentru o durată mai lungă a lacului exterior, a gravurii și a etanșeității interioare, nu recomandăm spălarea în mașina de spălat vase.

emo 6