TRANSPORT GRATUIT PESTE 250 lei

Răsfățați-vă cu vase de gătit, care vor aprinde pasiunea pentru gătitul acasă

29.05.2024

Colecții exclusive din gama Platinum

Răsfățați-vă cu vase de gătit, care vor aprinde pasiunea pentru gătitul acasă

Faceți parte dintre bucătarii pasionați de acasă, care gătesc cu plăcere în fiecare zi? Sau așteptați impulsul potrivit pentru a vi se alătura? Descoperiți echipamentul nostru Lunasol din gama Platinum. L-am creat pentru gătitul econom, sănătos și elegant. Lăsați-vă inspirați pentru noi provocări culinare!


thermoflaschen grau

Orion Expert Plus

thermoflasche grun

Sirius Gaya

thermoflaschen schwarz

Merkur Luxus

thermoflasche grun

Orion Professional

thermoflaschen rot

Sirius Titan

emo inspiration cooking

Prăjire crocantă cu tigăile
Orion Expert Plus

Tigăi durabile și ne compromițătoare, cu care puteți pregăti orice ingredient la perfecțiune. Carne, legume, pește și multe altele pot fi gătite sau prăjite până devin crocante. Baza sandwich în cinci straturi cu cupru se remarcă printre alte colecții și prin suprafața anti aderentă Ilag Durit. Eficiența redefinită a gătitului și distribuția căldurii vor cuceri fiecare bucătar pasionat. Colecția Orion Expert Plus este dovada efortului neobosit pentru perfecțiune în bucătărie.

Layers 02Sosuri și glazuri perfecte
cu oalele Sirius Gaya

Vasele din cupru aduc în bucătărie tradiție și rafinament culinar. Pe lângă aspectul estetic, cuprul este apreciat pentru conductivitatea sa termică perfectă. Distribuie căldura uniform pe suprafață, prevenind astfel apariția zonelor fierbinți care pot provoca arderea alimentelor. De aceea, aceste oale sunt ideale pentru prepararea sosurilor dulci și sărate, a gemurilor sau a rizoto-ului, precum și a ciocolatei și caramelului excelente. Gătitul gemurilor de casă din fructele din grădină va deveni de acum o experiență unică și stilată.


emo inspiration cooking


Vezi colecțiaSupă de lux
în oala Mercur Luxus

Ramen japonez, pho vietnamez, demi-glace francez. Fiecare țară are supa preferată și fiecare familie are rețeta favorită. Ingrediente de calitate și gătitul lent și îndelungat sunt ceea ce toate supele au în comun. Iar noi contribuim cu o oală robustă cu bază sandwich în 5 straturi cu cupru, care transformă o supă bună într-una de lux. Menține excelent temperatura și economisește energie. Scara interioară practică pentru măsurarea lichidelor, marginea largă pentru turnare fără picurare și capacul masiv cu orificii pentru eliberarea aburului fac din aceasta o alegere ecologică perfectă pentru bucătăria modernă.


emo inspiration cooking


Vezi colecțiaCreveți flambați în tigaia
Orion Professional

Ați încercat vreodată să flambați acasă? Această tehnică culinară dramatică, în care se creează o explozie de flăcări într-o tigaie încinsă, adaugă preparatului o aromă bogată și caramelizată. Dacă creveții, Crêpes Suzette sau steak-ul se numără printre felurile dvs. preferate, încercați-o. O tigaie de calitate, care rezistă la temperaturi ridicate și îndeplinește cerințele bucătarilor profesioniști, este primul pas către flambarea sigură, cu rezultate excelente. Tigăile Orion Professional oferă o combinație de distribuție uniformă a căldurii, durabilitate și versatilitate.


emo inspiration cooking


Vezi colecțiaOale extrem de rezistente
Sirius Titan

Eintopf, gulaș sau minestrone. Mâncăruri dense și consistente care necesită o gătire lentă și îndelungată într-o oală rezistentă. Colecția Sirius Titan, cu un design elegant și discret, se remarcă în orice bucătărie, pe orice tip de aragaz și chiar și la servire la masă. Oalele sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, iar baza sandwich în 3 straturi are un strat de titan. Bucurați-vă de gătitul econom de energie pe toate tipurile de aragazuri, inclusiv pe inducție. Pentru o curățare comodă, pot fi puse în siguranță în mașina de spălat vase.


emo inspiration cooking


Vezi colecția

Layers 02

Toate produsele din gama Platinum