TRANSPORT GRATUIT PESTE 250 lei

Sirius Triply: Oală de gătit durabilă și puternică, cu fund sandwich în 3 straturi

28.02.2024

Gătiți sănătos și economic în vase Premium

Sirius Triply: Oală de gătit durabilă și puternică, cu fund sandwich în 3 straturi

Colecția Sirius Triply vă va îndeplini așteptările de la o baterie de gătit de calitate profesională. Setul din oțel inoxidabil cu 3 straturi combină tehnologia avansată cu un design practic pentru a satisface atât bucătarii profesioniști, cât și pasionații de gătit acasă.


Sada hrncov Sirius Triply Set de ghivece
Sirius Triply 6 buc

Servírovacia panvica Sirius Triply Tigaie de servit/gratinat
Sirius Triply ø22 cm

Rajnica Sirius Triply Sirius Triply 1,9 l
Kulinársky poklad

COMOARA CULINARĂ

Durabil, versatil, cu o distribuție excelentă a căldurii. Oalele și tigăile Sirius Triply cu fund sandwich sunt proiectate astfel încât fiecare strat să contribuie la o experiență culinară excepțională. Un miez de aluminiu cu o conductivitate termică perfectă este intercalat între două straturi de oțel inoxidabil. Datorită stratului exterior din oțel inoxidabil magnetic, vasele de gătit sunt potrivite pentru toate tipurile de plită, inclusiv pentru inducție.


Layers 02DISTRIBUȚIE UNIFORMĂ A CĂLDURII

Miezul din aluminiu se întinde pe întreaga bază a vasului de gătit, permițând o distribuție uniformă a căldurii. Acest lucru elimină punctele fierbinți și asigură o gătire uniformă a alimentelor, indiferent dacă rumeniți carnea, fierbeți sosuri sau sotați legume.

emo 3
Kulinársky poklad

VERSATIL ȘI MULTIFUNCȚIONAL

Prăjiți, sotați, înăbușiți, fierbeți, fierbeți la foc mic și chiar coaceți și serviți. Modelele selectate pot suporta temperaturi ridicate, astfel încât sunt sigure pentru utilizarea în cuptor. Pregătirea gradinelor de legume, a pastelor la cuptor sau a cărnii este floare la ureche cu acest echipament.

ÎNTREȚINERE UȘOARĂ

Oțelul inoxidabil nu este în mod inerent anti aderent, dar este foarte ușor de curățat și de întreținut. Vasele de gătit se pot spăla în mașina de spălat vase.


Layers 02
Kulinársky poklad

<--ku-->Kulinársky poklad

DURABILITATE ȘI DURABILITATE

Oțelul inoxidabil este cunoscut pentru puterea și rezistența sa la deformare, rugină și colorare. Acest lucru face ca astfel de vase de gătit să fie extrem de durabile și, cu o îngrijire adecvată, vor dura adesea ani sau chiar decenii. În plus față de colecția Sirius Triply, colecția Orion Gaya și vasul pentru paste Mercur au, de asemenea, un fund sandwich în 3 straturi.

Sada hrncov Orion Gaya Set de ghivece
Orion Gaya

6 buc
Rajnica orion Gaya Cratiță Orion Gaya 1,5 l
cu capac din sticlă

Hrniec na cestoviny merkur 6,5 l Oală pentru paste făinoase Merkur 6,5 l
cu capac din sticlă

ACOPERIRE ANTIADERENTĂ
ILAG DURIT

Dacă doriți să fiți 100% sigur că mâncarea nu se va lipi de tigaie, alegeți colecția Orion. Aceasta este formată din tigăi cu înveliș anti aderent ILAG DURIT, care facilitează prepararea unor mese sănătoase cu un minim de ulei.


Durit Resist
Panvica Ilag Durit
Panvica Orion ø28 Tigaie Orion ø28 cm
Premium Lunasol

Panvica Orion ø26 Tigaie Orion ø26 cm
Premium Lunasol

Panvica Orion ø24 Tigaie Orion ø24 cm
Premium Lunasol


Kulinársky poklad

CHIAR MAI MULTE STRATURI

Vedetele gamei Premium sunt colecția Orion Expert, care, pe lângă suprafața anti aderentă ILAG DURIT, are un fund sandwich solid în 5 straturi.


Layers 02
Panvica Orion Expert ø30 Tigaie Orion Expert ø30 cm
Premium Lunasol

Panvica Orion Expert ø28 Tigaie Orion Expert ø28 cm
Premium Lunasol

Panvica Orion Expert ø26 Tigaie Orion Expert ø26 cm
Premium Lunasol